The Man Box Prenumeration

manbox_ny_slider_aprilbox7

Vi nämnde den i ett tidigare inlägg men tycker att den bör få en egen presentation.

The Man Box är en tjänst för dig som vill få och prova på groomingprodukter för män. Produkterna är av god kvalité och från välkända varumärken som: Schwarzkopf, Loreal, Redken, Burt´s Bees m.fl. I vissa fall är det nya produktserier men även toppsäljare som medföljer. Ett bra sätt att prova nyheter och finna nya favoriter. Boxen innehåller fem produkter och levereras hem till dig varannan månad för en prislapp på 169:-. Ingen bindningstid inga konstigheter. Gillar du att recensera produkter så tjänar du poäng på det och efter ett visst antal poäng får du nästkommande box gratis.

huvudbild_manbox2_1

Exempelbox från Juni:

Hawaiian Tropic – Protective Sun Lotion Spf 15

Redken – Go Clean Shampoo

Style Sign – Superego Styling Cream

Sasco – Aloe Vera Gel

Burt´s Bees – Coconut Foot Cream

Starta din prenumeration idag hos Glossybox

Tipscred Tobias