Skägget kvinnor gillar mest

166184553-2

I en studie där kvinnor tittat på personer med olika skäggväxt blev resultatet att de som var renrakade eller hade helskägg blev bortklickade på sekunden medans det ”klassiska” fem dagars skägget var intressant och tog längst tid. Det som lockade mest var 10 dagars skäggväxt, varken mer eller mindre. Satsa på stubbet och lite till så är du hemma.

Via Mens Health

  • Helen

    Först: Men´s Health Magazine är tidningen från största USA fitness och nutrition lobby organisation känd för sin oseriositet. Andra: Är du ute efter Hollywood – hjärntvättade och omogna unga tjejer, då blir du kanske attraktiv med skägget. Men ska du vara med mig eller andra vuxna kvinnor och vela att vi finner dig attraktiv så rakar du av det. Och kör även under armarna när du ändå är igång. Den skäggiga trenden i Sverige visar bara totalt brist på manlighet hos de feminiserade svenska män som tror att de blir manliga om de ser ut som gorillor eller alkoholister. Skägg har man bara när man inte orkar bry sig. Och vem vill ha en sodan man på lång sikt. Så raka dig ! Inte konstigt att ni misslyckas i äktenskap, krogen och att vi tittar efter vårdade utlänningar.